Ελληνικά Ελληνικά English English 0 Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018
Αρχική Σελίδα ISO
Αναζήτηση:
Ο Οργανισμός
Διοίκηση / Διεύθυνση
Στεγαστικά Σχέδια ΚΟΑΓ
Αναπτυξιακό Πρόγραμμα
Διαθέσιμες Ετοιμοπαράδοτες Οικιστικές Μονάδες/Οικόπεδα
Έργα που έχουν ολοκληρωθεί και διατεθεί
Ετήσιες εκθέσεις & Λογαριασμοί Χρήσεως
Νομοθεσία
Έντυπα Αίτησης
Τα Νέα μας
Συνδέσεις
Επικοινωνία
Προσφορές Διαγωνισμών
Ανάθεση Δημόσιων Συμβάσεων
e-Pprocurement
Housing Europe

Αναπτυξιακό Πρόγραμμα

Διαθέσιμες Ετοιμοπαράδοτες Οικιστικές Μονάδες/Οικόπεδα – LimassolΛεμεσός

Ασώματος (ΝΗΡΕΑΣ ΙΙ)Ασώματος (ΝΗΡΕΑΣ ΙΙ)

Στο χωριό Ασώματος της επαρχίας Λεμεσού έχει ανεγερθεί κτιριακό συγκρότημα το οποίο αποτελείται από 18 κατοικίες και 40 διαμερίσματα.

 

Το έργο συνδυάζει επαναλαμβανόμενου τύπου κατοικίες δομημένες με σύστημα δόμησης συνεχόμενης διάταξης καθώς και πολυκατοικίες με πιλοτή, ισόγεια διαμερίσματα και δύο ορόφους, διατεταγμένους κατά μήκος ιδιωτικού εσωτερικού οδικού δικτύου.

 

Οι τρεις πολυκατοικίες του έργου περιλαμβάνουν αποθηκευτικούς χώρους μεγάλο αριθμό καλυμμένων χώρων στάθμευσης και χώρων εξυπηρέτησης ατόμων με ειδικές ανάγκες.

 

Το έργο περιλαμβάνει τόσο δημόσιους όσο και ιδιωτικούς χώρους πρασίνου, κατάλληλα διαμορφωμένους ώστε να εξυπηρετούν όχι μόνο τις ανάγκες των μελλοντικών χρηστών αλλά και της γύρω περιοχής στην οποία εντάσσεται. Η περιοχή στην οποία βρίσκεται το έργο χαρακτηρίζεται από έντονη ύπαρξη καλλιεργειών όπως εσπεριδοειδών και κυπαρισσιών τα οποία προσδίδουν μια ιδιαίτερα ελκυστική εικόνα. Η περιοχή βρίσκεται σε σχετικά μικρή απόσταση από την πόλη της Λεμεσού, δίνοντας στους μελλοντικούς αγοραστές τόσο τα πλεονεκτήματα εύκολης διακίνησης προς την πόλη, όσο και τα θετικά γνωρίσματα και την ποιότητα που εμπεριέχει, η ζωή της υπαίθρου.

 

Το συγκρότημα βρίσκεται επί της οδού ΣΩΤΗΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ. Οικιστικές μονάδες διατίθενται και στα δύο Στεγαστικά Σχέδια του Οργανισμού (Σχέδιο Στέγασης Χαμηλά Αμειβομένων και Σχέδιο Στέγασης Μέτρια Αμειβομένων).Αρ.Προτ.Οικ / ΔιαμΑρ υπν.Εμβ ΑυλήςΕμβ μονάδαςΕμβ ακάλ. βερ.Εμβ καλ. βερ.Συνολικό ΕμβΤιμή Πώλησης
    μ2μ2μ2μ2μ2 
Δ003*Διαμ152560864 €69.100


Η επιφάνεια (εμβαδόν) αναφέρεται στους ωφέλιμους χώρους της οικίας ή του Διαμερίσματος ΜΟΝΟΝ.

* Η διαθέσιμη οικιστική μονάδα έχει προταθεί σε υποψήφιο αγοραστή.

** Μεταχειρισμένη Μονάδα. Δεν υπόκειται σε ΦΠΑ.